Βαμμένα φύλλα και ρόλοι αλουμινίου

Αύξηση μεγέθους κειμένου Μείωση μεγέθους γραμμάτων

Το χαμηλό βάρος του αλουμινίου, σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη αντοχή του και την ενίσχυσή του σε μορφή κράματος το καθιστά την ιδανική επιλογή για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών στους κλάδους δόμησης και κατασκευών. Όταν είναι βαμμένο, παρέχει στους αρχιτέκτονες και τους σχεδιαστές ατελείωτες επιλογές για να επιτύχουν εφαρμογές υψηλής αισθητικής και εξοικονόμηση ενέργειας, όπως απέδειξαν οι διάφορες βραβεύσεις σε Διαγωνισμούς Πρωτότυπου Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού σε όλη την Ευρώπη.

Η ΕΛΒΑΛ διαθέτει βαμμένα φύλλα και ταινίες αλουμινίου υψηλής ποιότητας για δομικές και αρχιτεκτονικές κατασκευές, με απλό η κυματοειδές φινίρισμα και σε φινίρισμα stucco. Τα κράματα με τη σημαντικότερη παραγωγή είναι τα : 1050, 3003, 3105, 3005, 3004, 5052, 5754.
Μετά από την προκατεργασία του μεταλλικού υποστρώματος, στο ρόλο εφαρμόζεται υγρή βαφή, η οποία διασφαλίζει την πλήρη ομοιογένεια της επικάλυψης του χρώματος. Διατίθενται συστήματα βαφής με χρώματα πολυεστέρα, πολυουρεθάνης και PVDF, ανάλογα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Αυτή η διαδικασία βαφής σε  ρόλο (coilcoating) έχει αποδειχτεί ότι παρέχει βέλτιστο χρωματικό φινίρισμα και μέγιστη διάρκεια βαφής

πάνελ για ηχομόνωση  

Εφαρμογές
Κατασκευή προσόψεων, παραπετασμάτων, εξωτερικά ρολά παραθύρων, σκίαστρα, στέγες, σύνθετα, εσωτερικά διαχωριστικά, ψευδοροφές, πάνελ για ηχομoνώσεις, σύνθετα πάνελ τύπου σάντουιτς, διακοσμητικά πάνελ και διαφημιστικές πινακίδες κ.λπ. μπορούν να παραχθούν επιτυχημένα με τα βαμμένα υλικά της ELVAL.

 Προδιαγραφές Προϊόντων Επικοινωνία για Εμπορικό Εσωτερικού:

Τηλ.:
+30 22620 53450-2
Fax:  +30 22620 53453
E-mail: info@elval.vionet.gr