Μέσα μαζικής μεταφοράς

Αύξηση μεγέθους κειμένου Μείωση μεγέθους γραμμάτων

Το αλουμίνιο είναι το προτιμώμενο υλικό όταν πρόκειται για εφαρμογές στον κλάδο των μεταφορών που απαιτούν αντοχή, ανθεκτικότητα, άριστη διαμόρφωση και εξαιρετικό φινίρισμα.

Η Ελβάλ αξιοποιεί τις φυσικές ιδιότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του αλουμινίου για την ανάπτυξη χαμηλού βάρους, αξιόπιστων, οικονομικά αποδοτικών και βιώσιμων λύσεων που ικανοποιούν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών παγκοσμίως.


Από επαγγελματικά οχήματα και τρένα μέχρι σκάφη και μεγάλα πλοία, σχεδιαστές και κατασκευαστές βασίζονται στην Ελβάλ για τις αξιόπιστες λύσεις που προσφέρει και οι οποίες αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα του αλουμινίου επιτυγχάνοντας καλύτερη ενεργειακή απόδοση, βελτιωμένη ανταγωνιστικότητα και βιωσιμότητα.

Η Ελβάλ χρησιμοποιεί την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της στα προϊόντα των οδικών, σιδηροδρομικών και θαλάσσιων μεταφορών σε συνδυασμό με τις τελευταίες τεχνολογίες για να αναπτύξει εξατομικευμένες λύσεις με βάση τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές κάθε πελάτη. Η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών συμπληρώνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρίας και διασφαλίζει την υψηλού επιπέδου ικανοποίηση των πελατών.

 
 
Επικοινωνία για Εμπορικό Εσωτερικού:

Τηλ.:
+30 22620 53450-2
Fax:  +30 22620 53453
E-mail: info@elval.vionet.gr


  Pdf Brochures Hi-Mg for Vehicles and Trains
Bright Tread
Marine Grade